Blåmusslor, 1kg

Blåmusslor, 1kg

Bottenviken Löjrom, 100g

Bottenviken Löjrom, 100g

Amerikansk Löjrom, 100g

249,00 kr

Svensk Bygd Premiumrom från Småskaligt Fiske i USA

Njut av en distinkt smakupplevelse med vår Svensk Bygd Premiumrom, skapad med omsorg från sjöarna som omger den svenska bygden i USA. Varje korn bär på den autentiska karaktären av småskaligt fiske och den rika historien som genomsyrar dessa vatten.

Tillgänglighet: I lager
SKU
Amerikansk Löjrom, 100g

Smakprofil: Vår premiumrom erbjuder en subtil kombination av fräschhet och renhet, fångad från det småskaliga fisket som ger varje pärla dess unika karaktär. Den milda sältan skapar en omisskännlig smakupplevelse, och varje tugga tar dig med på en resa genom de rena sjöarna i svenskbygden.

Småskaligt Fiske: Vi värdesätter småskaligheten i varje steg av vår produktion. Genom att fokusera på småskaligt fiske garanterar vi inte bara högsta kvalitet utan även bevarar ekosystemet och stöder en hållbar fiskemetod.

Ursprung: Svenskbygd Premiumrom fångas från de svenska bygderna i USA, där varje flaska är en hyllning till det vackra landskapet och den småskaliga fisketraditionen. Varje sipprande stund förmedlar känslan av dessa unika vatten och den kulturella arvet som präglar varje droppe.

Upplev en resa genom smaker och traditioner med Svensk Bygd Premiumrom. Varje burk är en inbjudan till att upptäcka och njuta av det bästa från svenskbygdens småskaliga fiske.

Mer information
Tillverkningsland USA
test